Jahonna

que?

Kategori: Allmänt

Efter fredagens bravader låg jag i fosterställning större delen av lördagen och förbannade vädret. Blev Batman på kvällen med en godispåse att fylla på magen med, EHE.
Söndagen började så mysigt men gick runt och var less ett bra tag sedan, bland annat för att mina utslag i ansiktet fick mig att se allt annat än charmig ut när jag sprang omkring på maxi. Kanske även för att jag kände medlidande för honom i hans oro om ett avgörande möte.
Bakade en blåbärspaj hemma sedan och när jag fick ett meddelande om något positivt så blev jag så himla lycklig, för hans skull. What the hell? 
Var tvungen att lägga in bilden på ugglan för den är så-jävla-söt!
Pax vill ha

Holmsundare

Kategori: Allmänt

Igår fick jag ett begär jag inte kunde kontrollera och Daniel tog mig till Maxi för att köpa jordgubbar och MJÖLKFRI choklad. 
Gött så in i helvetet var det. Åt tills magen stack ut på mig. 
Sedan fick vi äran att skriva ett personligt brev till min kära mor. Tror vi satt en timme och krigade med det. Haha kände mig så lycklig då jag somnade igår. Härligt
 

Mycket och inget

Kategori: Allmänt

Höll på att säga att det är mycket och egentligen ingenting som har hänt här sedan sist. Man knegar på som vanligt, min flicka har varit sjuk nu några dagar så jag har passat på att utbilda mig själv en aning. Haha får lite hopp om framtiden. 
Livet annars? Ska nog bort hela helgen så det blir en (i stort sätt) internet och kostnadsfri helg för moi. Ska passa på att baka bullar och andra såna saker (sticka klart de där jävla sockarna) som jag ibland får för mig. 
Gammeljohanna