Jahonna

Hmm

Kategori: Allmänt

Precis som ungefär alla i Sverige/Umeå så känner jag för att dra utomlands något snart. Bara för att ta en semester. Sola, bada och sova. Så-jävla-skönt. Kikar på greklandbilderna jag stal av le vapendragare och saknar det. Aja, kanske blir något i år också! ABSOLUT säger jag. Pis
 

Porsche, my new love

Kategori: Allmänt

Hade en världskväll på Porsche igår. Helt jävla fantastiskt. Fick köra en Porsche cayenne och sedan en Porsche panamera som går på 1,7 miljoner! HUR ofta får man den chansen?! Var dock fruktansvärt dåligt väder så man vågade helt enkelt inte trycka på så pass som man faktiskt kan med den där härligheten! Sedan hade vi en trevlig middag där vi firade två pangbrudar som fyllt år. Efteråt hade vi en julklappslek där jag vann 4 saker! DAMN. Gav bort vinflaskan till Josefín med tanke på att jag inte dricker rödvin. Och ja, var bara en fantastisk kväll. Var på högvarv konstant. Sista bilden är på min favorit. Cayman S. Åh du fantastiska bil. Den röda är en likadan, men den gråa fastnade jag för direkt. Aja, en dröm mina vänner. 
 
 

inhale the good shit, exhale the bullshit

Kategori: Allmänt

Idag kunde jag inte längre hålla ihop mig själv. Jag lät en massa ungar bryta ner mig totalt idag. I grund och botten handlar det ju självklart om något annat, men jag har nästan aldrig känt mig så fruktansvärt maktlös över min egen kropp. Låter som att jag har dödat någon men nej, brast bara. 
När jag kom hem kom världens finaste pojke och höll om mig tills jag somnade. Bara när jag såg honom vid dörren fick jag hålla tillbaka gråten för brinne livet. 
Känner mig överkörd. Nu kryper jag ner igen och hoppas på en bättre torsdag.