Jahonna

Malå

Kategori: Allmänt

Yes, saknade att köra skoter så förbannat men hade jättemysigt uppe i Malå. Vågar knappt ta bilder (man känner sig lite löjlig, alternativt som en stalker). 

Så fantastiskt perfekt

Kategori: Allmänt

 
Igår kom första avsnittet som jag trånat efter så länge. Det var så härligt, hon är så fantastiskt perfekt och hennes drakar är helt underbara. Om det är något jag alltid älskat så är det just drakar. Drogon är helt underbar, älskar fan ALLT som har med henne att göra. Synd dock att dom har bytt ut Daario naharis, vet icket vad jag tycker om det.. (Jag är en liten NÖRD just nu men det får man vara ibland, yolo).
Dock älskar jag många i den där serien och dom kommer att bli ännu bättre karaktärer med tiden. Love it!
Inte mindre dåligt att få se det hela med min karl och en BURK med godis. Win
 
 

Le helg

Kategori: Allmänt

Hörde med Mr.black a.k.a Janna om hon var ledig för en sväng på stan. Absolut! Vi var så pass nördiga att vi kutade in på game två gånger (varpå hon köpte ett spel som jag nu också dreglar över) och sedan vandrade vi vidare till bibblan för att spana in fantasy-avdelningen (hon lånade finally game of thrones boken, på tiden!).
Sedan efter att ha spelat assassin's creed i x antal timmar for jag till vapendragaren i slummen och tog en kvällspromenad, mys! När jag sedan tog mig hem igen blev det mer assassin's creed varpå jag kastade dosan åt helvete så många gånger att den nu har börjat glappa -.-
I söndags blev det innebandy. Yes, tro det eller ej. Sofie blev så nervis att hon lugnade sig med en öl, because she can!