Jahonna

Sockersug

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit utan socker i strax över 48 timmar. Tror inte någon förstår hur extremt svårt det här är för mig. Jag ska försöka så många dagar som möjligt utan att äta något "dåligt". Varför, kanske någon undrar. Jo jag kan ge ett exempel. I torsdags åt jag en hel cheesehearts påse och två paket kakor själv. Pricken över i:et på detta är att jag inte tål mjölk heller (inte laktosintolerans -.-) så hade magknip i x antal timmar sedan också. Men det här var bara torsdagen. De andra dagarna den veckan åt jag ungefär lika mycket varje dag. Så näe. Ger bara mig själv lite beröm för de senaste 48 timmarna. 
Pis lovers
 

tröttsamt

Kategori: AllmäntJäkla snygging. imorgon ska jag öppna för första gången. Kan ju bli förjävligt spännande. Sedan är det klassfoto också som jag har fått äran att medverka i trots några löjliga försök att slinka undan. Man gör sig ju så bra för kameran känner jag. Mhm... Dock kanske jag hinner krama om mina kära kasamarksbarn tvärt under rasten, mina söta små barn. Oh well. Nu måste fröken Johanna sova om hon ska orka upp och se fab ut imorgon. Good luck have fun som de brukar säga.

Fylle femti

Kategori: Allmänt

Firade pappa Persson i lördags där jag agerade chaufför och "bartender". Himla mysigt tycker jag, förutom att jag höll på att frysa ihjäl där ett tag. Mina flickor dödade ju på dansgolvet också, skulle ha filmat det.. Oh well, bra att vi i stort sätt bara tagit bilder på oss själva. Har ju faktiskt börjat använda kameran litt mera. Får lägga upp nån dag då jag ändå ba sitt. Dela med mig av mitt liv lixzooom. Pis lovers