Jahonna

god morgon världen

Kategori: AllmäntSitter på vårdcentralen för att förhoppningsvis grina mig till en ny medicin som FUNGERAR. Har haft migrän både i måndags och i tisdags så just nu vägrar jag att ta av mig glasögonen (intalar mig själv att dom skyddar mig..)
I tisdags då migränen kom igen la jag mig bara ner och grät hysteriskt. Ringde Linus tvärt i något försök att lugna ner mig. Men jag grät nog konstant i en timme tills jag tillslut somnade av utmattning. Vaknade upp med en lindrig huvudvärk och tom i alla känslor. Så konstigt. Nu köm läkarn. pis

gandi

Kategori: AllmäntIkväll har jag suttit tre timmar på station och babblat med Fredrik. Fick även en godispåse med mina favoriter i. Så fint. Har dock redan tryckt x antal nävar för mycket och mår sjukt illa..
En bra kväll. God natt livet

Plus och minus

Kategori: Allmänt

Var förbi Kasamark idag och hälsade på. Herregud, möter direkt min lilla flicka och hon kastade sig i famnen på mig och direkt efter skriker hon "vem hinner först till dörren?!". Hittade mina täckbyxor också, vilken jävla WIN där hörröö! När jag skulle fara kramar hon mig flera gånger och kastar en förtrollning på mig som gör att jag måste gå i snigelfart till bilen. Skruttan då!
Annars? Annars idag har jag gått från att vara så jävla arg. Arg på världen, på en jävla massa människor. Sen när den där ilskan lägger sig blir man istället besviken och så fruktansvärt ledsen. 
Är nog hellre arg alla dagar i veckan bara jag slipper de där ögonblicken då man inte längre är säker på något.
Oh well, nog med poet för idag. Måste använda det ordet mer, igen. Pis fuckers