Jahonna

Luktar Linus

Kategori: Allmänt

Har varit hos skåningen ikväll och trots att jag har duschat luktar mitt hår som Linus. Inte så dumt egentligen för det luktar så jävla gott. Han var en poet ikväll och vi hade diskussioner om allt möjligt. Några citat under kvällens gång;
"Johanna.... vafan ska vi ta oss till med dig? Jag säger inte att du är värdelös....men jag har sett pantburkar som är med produktiva än dig."
"Vad fint att se dig lugn... du är så jävla jobbig annars"
"Men tänk om någon ringer in sig sjuk, Ah du vet, jag fick en släng av alkoholism i måndags och det har hållt i sig hela veckan alltså" (diskuterade om det här med att alkoholism klassas som en sjukdom)
Hans meningar börjar oftast okej men slutar med en diss. Perfekt
Nu ska jag stressova som vanlig. Hello dreamworld
 
 

Det här med godis..

Kategori: Allmänt

 
Förra helgen bestämde jag mig för att försöka äta godis en dag i veckan istället för 6 dagar i veckan. Why? Let me tell you a story.
Fredagen den 15 november besökte jag hemmakväll i spöregnet med min syster och hennes vän. Jag tänkte ha ännu en tjockardag med mig själv och mitt xbox. 
Plockar på mig samma mängd godis som alltid (aldrig under ett halvt kilo, no joke) och när vi ska betala säger killen i kassan "Men vad du ser trött ut då!" Jag tittade bara på honom och log lite konstigt. Han fortsätter; "Ja, mycket tröttare än du brukar när du kommer hit!". ALLTSÅ VAFAN?. Känner mannen på hemmakväll på riktigt igen mig så pass att han ser när jag ser "tröttare ut än vanligt?" SÅ VADÅ, jag ser jävligt trött ut annars också eller? Aja, har skämtat 100 gånger tidigare om att jag är stammis där men när jag fick det bekräftat så insåg jag ju att man kanske borde lugna ner sig lite.. Tihi, får se hur det går 

Gråter i ilska

Kategori: Allmänt

Är så in i helvetes jävla arg just nu. Verkligen på bristningsgränsen till att lägga mig ner och grina ihjäl mig. Fick hem ett brev idag. JO DET ÄR SÅ ATT Johanna Bäckström ska infinna sig vid Faluns tingsrätt i december. Ursäkta?! Jag ska alltså ta mig tid att fara ner dit, EVENTUELLT få ersättning för resan, för att sedan förmodligen INTE ENS FÅ TILLBAKA DE DÄR JÄVLA PENGARNA KUKEN TOG AV MIG? Ja, men du , det låter ju som ett jävla vettigt jävla jäääääävla resonemang. Herregud. Om dom endast vill sätta dit den där idioten utan att jag ska få tillbaka några pengar kan dom GOTT ta sina jävla arslen upp till Umeå för att höra vad FAN jag har att säga om händelsen. SÅ-ARG. Jag kanske överdriver, men just nu är jag bara hysteriskt less.
Nu ska jag gå och spela tvspel en halvtimme innan jag måste infinna mig i sängen. Känn min ilska. Piz lovers