Jahonna

Le festival

Kategori: Allmänt

Inatt hade jag en konstig dröm, så när jag vaknade var jag på pissdåligt humör. Fyfan vad sånt där kan förstöra min jävla dag. Men så hör Megatron av sig och ba vips, hej, you always know the right things to say. Det är vad jag älskar med mina vänner. Varje gång jag är på pissdåligt humör eller är ledsen så kan ett sms med hets alltid ALLTID få mig på bra humör igen. Yes, så nu känns det bättre och jag börjar tagga FESTIVAL NU! Så jävla gött. Ska ba skita i allt och ba MÅ! Vara odräglig och träffa nytt folk, gött skare va! 
Nu däremot ska jag gå ut med en 8 årig flicka som vill sparka sparkcykel med mig. Jag drar ba upp benet och skriker "FABULOUS" konstant. Det är också ett ganska bra sätt att få upp humöret. I'm that funny. 
 

Le Work

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet, trodde klockan var runt tre nu men så kollar jag, mycket besviket, på klockan och ser att den är ett. ETT. Jag snorar hysteriskt och springer iväg för att snyta mig x antal gånger i timmen. En vacker syn. Dom ska bygga någon poetvägg här på fritids. Ställde mig i frökenringen för att höra vad dom pratar om när dom säger "Ja men vi skickar johanna att flirta med snickaren" Jag kollar mig förvirrat omkring och sedan, innan jag hinner säga något slänger de ur sig "Njaa kanske inte, hon ser ju sjuk ut och är helt röd om näsan". Öh ja, still working this look bitches! Haha hur ska jag kunna lämna detta ställe? 
Oh well. Idag har jag ritat en man istället för en kvinna, like I did yesterday. Nöjd tjej, inte så nöjd tjej. Blev en kvinna med skägg typ så.. "Men a-j-a"
 

Le personalfest

Kategori: Allmänt

 
Hade en supertrevlig fredag med mina kollegor. Mindre kul att jag kände av välkomstdrinken.. Haha, men lullig och lycklig som man var blev jag helt förstörd då de ger mig ett häfte med mitt namn och teckningar som barnen gjort för att säga hejdå. Cry. Yes, jag började att gråta. Låste in mig på toan och torkade hysteriskt tårarna innan jag bet ihop och begav mig ut igen. Då jäklar höll jag ett tal för folket och berättade om mina första intryck hos varje person. Haha awkward, men dom skrattade ju iaf. 
Sedan blev det en massa skvaller osvosv. 00.00 hämtade min kära Idahoe upp mig och skjutsade mig till donkan, I want my nuggets! Hahah en bra kväll..