Jahonna

Dear diary

Kategori: Allmänt

-
Har inte skrivit i min dagbok på över en vecka och nu när jag väl kommer till dagarna innan jul vill jag inte längre. Alla känslor kommer tillbaka och jag får 1000 frågor i huvudet igen. Det gör så ont i lillhjärtat ibland och det är så blandade känslor. Jag kan inte bortse från att det finns någon annan, någon bättre. Och det gör mig så jävla arg. Jag vill inte bara duga. Jag vill känna mig trygg, känna att jag är den enda och tro på det. Är så jävla trött på att jämföra mig med andra. Så onödigt, tidskrävande och känslosamt. All jävla tid man lägger ner på att må dåligt skulle man kunna fokusera på något bra i ens liv istället. 
Huvva, känner mig konstig. Har ett sånt tryck över bröstet att jag har svårt för att andas. Jävla kropp. Den är ju i kaos också. Haha fan vad arg jag blir nu. Hellre det än tårar I guess. God natt kukvärld

There ain't no reason

Kategori: Allmänt

I got a basket full of lemons and they all taste the same
A window and a pigeon with a broken wing
You can spend your whole life working for something,
Just to have it taken away
 
Eftersom jag inte kan sova kom jag från ingenstans att tänka på den låten, Ain't no reason. Blir nästan förstörd av alla minnen som susar förbi i huvudet. Mest av allt ser jag en liten liten park som ligger i holmsund och jag har ingen aning om varför.
Det värsta med att inte kunna somna trots att tröttheten gör att man knappt orkar hålla ögonen öppna är att man får så oerhört mycket mer tid att tänka, och jag vill verkligen inte. 
Nu ska jag försöka igen. 

Fick ett vackert julrim

Kategori: Allmänt

Blev lovad ett och fick det.