Jahonna

En sån där

Kategori: Allmänt

Har tyckt en påse med skit jag inte tål. Ser gravid ut och ja, ansiktet är flottigt och pigmenten faller av, sakta men säkert. Men annars så! Har fått tid nästa vecka, spenande. Bakade chokladbollar idag med en flicka. Sprang iväg och hämtade kaffe, när jag kommer tillbaka har hon choklad i hela ansiktet. "Smakade du?" Hon stirrade bara på mig och låtsades som ingenting. Försökte leka lekar sedan, med en boll som typ var gjord av bomull, ändå grät vissa när dom fick den på sig.. En lång dag.. så lång. Mhm intressant, you're welcome
 

Sågad av en 8 åring

Kategori: Allmänt

Hoppade in som vikarie idag i årskurs två. Andra lektionen har dom matte och jag går runt och hjälper de små liven. En flicka ber om hjälp och Johanna skyndar fram för att hjälpa denna lilla gullunge. Tji fick jag. Så fort jag ställer mig bredvid henne och lutar mig fram börjar hon med att säga "Oj vad mycket finnar du har vid ögonen" ..... Jag sväljer min frustation och påpekar att det inte alls är finnar. "Vad är det för något då?" frågar det lilla flickebarnet mig. "Ja, jag minns inte vad dom heter men det är inte finnar...." säger jag och känner hur morgonhumöret som redan innan inte var i topp börjar sjunka. "Jaha... oj varför har du hål i huden?" säger hon direkt efter. JA DET KALLAS VÄL PORER OM JAG INTE MISSTAR MIG?! Skriker jag inombords men kniper käften medan jag kan. Men åh nej, flickebarnet är inte klar med att hacka på vikarien. "Oj, varför är du helt röd i ansiktet och på halsen?" Johanna, som nu börjar bli FETT LESS säger "Jo det är så att jag har en sjukdom som är fruktansvärt smittsam som man får utslag av" och ler malligt mot henne. Varpå hon drygar på om det tills jag måste säga att jag skämtade. Då avslutar denna lilla gudagåva med "Guuuud vad du glänser, är du svettig eller flottig?" 
Jag knyter nävarna, himlar hysteriskt med ögonen och sväljer frustationen och säger, en aning hysteriskt; "JA VAD VAR DET DU VILLE HA HJÄLP MED?!"
Hej fröken Johanna, som låter sig brytas ner av en flicka på 8 år. 
 

morgongrubblingar

Kategori: AllmäntVaknade och kunde verkligen inte komma ihåg vad jag drömde om. Somnade om två sekunder och när larmet ringde igen kom jag ihåg och önskar för allt i världen att jag ska glömma bort det igen.