Jahonna

Bror och syster

Kategori: Allmänt

Jag vaknade med migrän idag, SÅ JÄVLA DRYGT. Har som suttit vid toaletten lite och hoppats på att spy en aning, men näe, man spyr inte så bra på tom mage. Så jag försökte äta en pannkaka. Somnade med den i knäet.. Men jag lyckades ändå resa mig och laga mat till min familj nu när syster Tina och bror Tobias skulle komma förbi. Helt ok. Jag åt som en häst. Nu ska jag krypa ner i sängen med syrran. Mysigt värre.

Rubrik

Kategori: Allmänt

They say be careful what you wish for. Jag har nog alltid varit en sån som önskar saker. "Jag önskar att mammas händer läker, jag önskar att mina utslag försvinner, jag önskar" osv osv. Det är så enkelt att önska sig saker. Man vet aldrig ifall det slår in, eller om det gör det när man inte längre vill. Jag kan inte sova nu. Det beror inte på att jag inte är trött, för det är jag. Huvudet är nästan helt tomt just nu, men ändå kan jag inte sova. Trots att jag ligger i en underbart mjuk och varm säng. Herregud, när fan blev allt så jävla omvänt?

Nya glasögon!!

Kategori: Allmänt

Weyho, hämtade ut mina nya glasögon idag!! Är dock de gamla på bilden. Får väl fota mina nya nån gång, om jag ids så-att-säga. Nöjd något! Nu ska jag söka 10 jobb. Pis