Jahonna

Jag har blivit med jobb

Kategori: Allmänt

ÅHÅHÅHÅHÅHÅÅÅ jag fick jobbet!! Åh herregud vad jag blev lycklig i hjärtat. Har gått på högvarv hela dagen idag! Fyfan vad nöjd. Börjar på måndag. Glädjetårar nästan. Så skönt, helt underbart.God natt folket

Lördag..

Kategori: Allmänt

What to say? Det har hänt allt och inget i mitt liv. Igår var jag med b-rudarna på TC. Träffade människor jag inte sett på evigheter, vilket är så jävla trist. Ibland hatar jag förändring. Idag mår jag helt okej. Har dock ont i hjärtegropen och känner mig grinfärdig. Jag tycker synd om någon, och det gör så fruktansvärt ont och känns så jävla orättvist. Spelar ingen roll hur mycket folk säger att man ska lägga saker bakom sig. Herregud, vem fan kan göra så? Usch, Nej. Jag bryr mig och ska nog ta och böla livet ur mig ett tag, så kanske det känns bättre sedan. 

En bild och en sångtext

Kategori: Allmänt

Jag skrattade lite när jag läste det där. Alla vet väl förfan om det? Herregud.. Hoppas jag iallafall. Hur som haver. Jag körde bil för någon dag sedan, det var rätt sent och en låt spelades. Sen fastnade en mening i mitt huvud. Den där meningen har spelats om och om igen i mitt huvud i flera dagar nu. Vad ska jag göra av den? "When you lose the one you wanted 'cause he's taking you for granted". Nu när den ändå finns här hoppas jag att den stannar och lämnar mig ifred. God natt världen.