Jahonna

I NEED A HERO

Kategori: Allmänt

-
Jag har köpt mig en ny pakethållare idag och när jag tänkte gå ner och meka ihop skiten så upptäcker jag att "Fan, vi har ingen skiftnyckel..." Så jaha, någon godhjärtad människa som vill komma förbi med en? Skulle även behöva en rätt bred platt skruvmejsel. Så typiskt när jag har bestämt mig för att fixa något -.-

Älskade REX bäbis

Kategori: Allmänt

-
-
Efter att vi hade spelat biljard igår så cyklade vi till Shell på teg, som egentligen är 7eleven?... Okej, det lärde jag mig igår. Att Umeå ens har 7eleven.. Aja. Sedan cyklade vi vidare mot henne och ja. Var så sjukt härligt att bara cykla! Vilken frihet! Lite småkallt där efter elva men ändå skönt! Ojojoj vad jag ska cykla i sommar mina vänner. Cykla cykla cykla. Fan det enda ordet som kommer fram just nu.

Fuck yeah och close enough

Kategori: Allmänt

-
-
Jag och maja for till Megazone för att spela lite biljard. 3-1 till mig, wazaah. Dock vann jag på att hon råkade få ner 8an två gånger så.. Men men.. Som vissa kanske ser så fick vi publik efter ett tag av mannen i hörnet. Han kom fram till oss efter ett tag och frågade vad vi hade för regler eftersom han inte förstod hur vi spelade. Vi förklarade våra regler och satte sig igen. Senare när vi hade spelat klart kom han fram igen och sa "jag förstår fortfarande inte hur ni spelar..." och skakade lite på huvudet. Haha aja, bara för att vi är amatörer. Älskar när man får i en boll som inte på något sätt är planerad och man kan dra en "fuck yeah" pose.