Jahonna

It's Friday! Del 3

Kategori: Allmänt

- Efter att ha kollat på maskinen tappar vi bort Daniel, som vi dagen efter får veta vart han tagit vägen. han hade nämligen gått fram till konstapeln... Kräktes lite och sedan säger karln "Jag pallar inte". hahaha lilla daniel!
- Ja, när vi satt på tåget upptäcker jag att , hoppsan, mitt legg är hemma. Blev assur. Men sen när vi går till öltälte t och ska gå in så pratar vi med vakten, säger att en person har inget legg. Då vräker Linus ur sig "Näe, det är två som inte har legg, jag har inte mitt heller". Då har smartskaftet tagit ur allt från sin plånbok.
-
-
-
Hände rätt mycket men hade askul! Jävla flummiga människor man stöter på i Skåne! Bara i kön till toaletten fanns det skumma människor. Men inget våld, inget våld...

" I tried like a motherfucker to follow you in. But this door does like a lock thing when you are inside"

Kategori: Filmtips!

-
Hahahaha! Jag såg den här när jag var bakis i Skåne. Bakis som fan, men den var ändå asrolig. Finns flera klipp från den som ba, ahh. Hahah Ja, människor är svin!
Den handlar om Tank, som har en hobby där han går ut med killars ex för att vara så svinig som möjligt så att tjejerna ska inse att deras ex var jättefina, trots sina misstag. 
jag gillade den! Helt klart sevärd och rekommenderas för alla!
-

Good work little girl

Kategori: Allmänt

-
Köpte hårfärg idag. 
Hade ingen som kunde färga åt mig och orkade inte vänta så jag drog på mig handskarna och färgade själv helt enkelt. Hahah fan inte det lättaste när håret far överallt. Kan tänka mig att det är lite lättare med kort hår.. Felåt. Ja, får se hur det här blir. har just sköljt ur det. 
Ska lägga upp nå filmtips ikväll! Har fan inte gjort det på en vecka. Tragiskt!
Sen kommer även fler bilder från skåne! Weyhoo